19 de novembre, 2013

Ronyonera amb jeans reciclats

I aquí teniu la creació més bonica que he fet amb els mateixos texans que he anat reciclant amb les últimes entrades... una ronyonera!!



Amb uns sols texans veieu què he fet:


També és cert que aquest model de texà s'ha pogut aprofitar molt perquè a la part del davant no tenia cap cremallera ni butxaques i per tant la tela era neta. Amb la bossa vaig afegir tela comprada, però en el cas de les altres tres creacions: manyoples, estoig i la ronyonera sols he necessitat cintes del bies, velcro i poca cosa més.

Per la ronyonera, com veieu, he fet servir quasi les dues cames senceres. La part de baix de tot del camal amb la cremallera m'ha servit per fer la butxaca secundària i que va enganxada amb velcro, amb la part de dalt, he fet tres trossos amb els que he fet el cinturó. A part un tros de l'altre camal m'ha servit per fer la butxaca gran.



Per rematar tant el cinturó com la butxaca gran he fet servir cinta del bies, però he intentat aprofitar al màxim costures pròpies del pantaló. Per tancar la butxaca petita a la part esquerra també he fet servir un petit tros de tela. Per subjectar la ronyonera i tancar el cinturó amb seguretat, he fet servir uns trossos de velcro molt grans.


Així que ja veieu, si teniu uns pantalons de tela resistent, amb una mida de camal que permeti fer una butxaca de ronyonera, després sols heu d'inventar com la decoreu i feu els tancaments.

Aquesta creació l'he feta per la persona que em va donar el texà, espero que la gaudeixi molt de temps!