29 de desembre, 2017

Casa rural LA TAILLEDE (Corsavy, França)

Aquest final d'any vam anar a passar 5 nits al Pirineu francès, en concret al costat de la petita població de Corsavy. Hi havia ganes de veure neu i volíem estar hostatjats en algun enclavament proper a les muntanyes per poder fer algun iglú o baixar amb algun trineu.


Aproximadament al mes de setembre vaig fer la reserva d'un dels apartaments que tenen la simpàtica família que porta i viu en aquesta propietat tant bonica. En concret vam estar dormint a la Gite Noisette on teníem una habitació amb dos llitets, un lavabo amb dutxa gran, i una sala-menjador amb cuina i un sofà llit per nosaltres amb estufa de llenya.

Tot molt acabat de reformar amb estil rústic però molt confortable. Podeu veure moltes imatges al seu web. A part en front dels apartaments (el nostre i un igual al costat paret amb paret) hi havia un porxo molt agradable per poder menjar a fora i fer foc a la nit amb graelles per coure menjar. Nosaltres vam tenir un temps fantàstic amb 3 dies de fred i neu i dos de temperatures altes i primaverals i vam poder fer servir tots els espais.



Des dels apartaments hi ha unes bones vistes dels Pirineus i unes sortides i postes de sols esplèndides. a nosaltres ens va encantar la tranquil·litat però alhora la bona connexió wifi i l'accés al Netflix i a altres canals digitals per poder fer relax en front del foc amb la neu a fora.


En resum, ens la apuntem a la llista de cases per repetir ja que ens va agradar molt el lloc, la família que ho porta (en tot moment molt amables) i la filosofia del seu negoci. 


Esperem tornar-hi ben aviat!